Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2006

…Δελτίο ειδήσεων σε κανάλι πρώτο σε ακροαματικοτητα στις ηλικιες 18-25: «…η ….. είναι 40 ετων και ζυγιζει 125 κιλα.Αντιμετωπιζει τεραστια προβληματα επικοινωνιας κι ανθρωπινων σχεσεων , λογω της εμφανισης της…»

Το τηλεοπτικο πλανο της «δημοσιογραφικης ερευνας» επιδεικνυει τη ψωνισμενη δημοσιογραφισκη , με υφος απειρου συμπονοιας , να εχει μπουκωσει με το μικροφωνο τη …… που είναι 40 ετων και ζυγιζει 125 κιλα και μας δειχνει την πλατη της.Η ….. που είναι 40 ετων και ζυγιζει 125 κιλα είναι μαυροφορεμενη ( κοβει τα κιλα το μαυρο) και εχει τα βαμμενα με ξεπλυμενο ξανθο μαλλια της πιασμενα σε αθλια κοτσιδουλα 7χρονης παιδισκης.

Οι ερωτησεις είναι καταιγιστικες: «…πως αντεχεις τοσα χρονια κλεισμενη μες το σπιτι , πως τα πας με τους αντρες , προσπαθησες να χασεις βαρος , εχεις φιλους , τι λενε οι γονεις σου κ.λ.π.»

Η ….. που είναι 40 ετων και ζυγιζει 125 κιλα απανταει συγκρατημενα , προσπαθει να συγκρατησει τα δακρυα της , δηλωνει ευγνωμων για τον ανεξαντλητο οικτο της δημοσιογραφισκης και του τηλεοπτικου σταθμου και η συνεντευξη κλεινει με συμβουλες απογνωσης προς ομοιοπαθουντες…

Ο τρισμεγιστος δημοσιογραφος , κεντρικος παρουσιαστης των «ειδήσεων» , αλλαζει υφακι και συνεχιζει:
«…και τωρα περναμε σε κατι πιο ευχαριστο…»

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ:
1.Καταργουνται τα δελτια ταυτοτητας
2.Δηλωστε υπευθυνα ηλικια και βαρος σωματος
3.Φωτογραφιες απαραιτητες
4.Οι προσωπικες ιστοριες αγοραζονται
5.Εξομολογηθειτε ζωντανα στον «αερα»
6.Κλειστειτε σπιτι
7.Τα παντα θα φροντισουν οι χορηγοι
8.Παραγγειλετε το φερετρο σας τωρα
9.Η ιεραρχηση αξιων από της σημερον: χεσιμο , φαγητο , υπνος , τηλεθεαση , σεξ(μονο αν μαγνητοσκοπειται…)

Την επομενη μερα σε πρωινο τηλεοπτικο περιοδικο-σφαγειο με τον παναθλιοτατο …… ετερου τηλεσταθμου , φιλοξενειται η νεαρη παρουσιαστρια πρωινου καφενειου με θητεια ενός ετους στα τηλεοπτικα δρωμενα , πολυμαθης , πολυγλωσση , με ανανεωμενη ξανθια κουπ , μαυρισμενη από τις εκτεταμενες διακοπες , ταλαιπωρημενη από το κυνηγητο των συναδελφων της μπανιστηρτζιδων , που ηθελαν να την απαθανατισουν να γαμιεται , τι κριμα πραγματι….

Ενώ η συνεντευξη προχωραει κτυπαει το κινητο , τελευταιο μοντελο , του φρικαλεωδους ηγεμονα της δημοσιογραφιας με χαρακτηριστικοτατο ηχο κλησης , τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , οποια ξεφτιλα και αισχιστη σταση των τηλεοπτικων ορνιων που στο ακουσμα της μελωδιας ξεκαρδιζονται….

Το θεμα της συνεντευξης κυριαρχα ασχολειται με τον καταιγισμο των σχεσεων που καταλογισθηκαν στην υποφαινομενη κατά τους θερινους μηνες και η οδαλισκη με μοιραιο υφος ανταποκρινεται στις «αδιακριτες» ερωτησεις και απευθυνομενη επιτελους στο κοινο της:
-«..εχω να πω μονο αυτό , παιδια , θα αργησω παρα πολύ να κανω σχεση και όταν αυτό συμβει θα ειστε οι πρωτοι που θα το μαθετε…»

Απειρα χαχανισματα και το πλανο κλεινει υπο ευπεπτους μελωδιας πρωην γαμια της.


ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ:
Ειναι αποκλειστικα δικες σας….

1 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

kamia diapistosi den prokeitai na kano tora.tis exo kano idi pro pollou...
alla tetoia koinonia eimaste tetoia tileorasi kai "eidiseis" mas tairiazoun

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2007  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape Free Web Counter